Home > Windows 98 > Windows 98 Net Use Error 50

Windows 98 Net Use Error 50

Diagnostics could not determine anything either. As soon as I ticked it, and clicked OK, swoosh! The error is beyond cryptic. tl:dr; A file on a share that has been synchronized stops windows from being able to re-establish a connection to that share.

I haven’t tried, but I guess clearing passwords in Internet Explorer Options would have resolved the issue as well. I owe you a drink!” :Henry B: - 7 Months Ago “I was getting loads of errors until I tried this. Following the suggestion from 'axlns' post 'Client for Microsoft Networks' was not installed on the desktop system network adapter. The problem was a file on that share that was being synchronized (there's a little green ball icon in the details when you select the offending file). http://arstechnica.com/civis/viewtopic.php?f=17&t=781013

Join them; it only takes a minute: Sign up Here's how it works: Anybody can ask a question Anybody can answer The best answers are voted up and rise to the Thursday, October 29, 2015 2:33 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote I tried several methods but this one worked fine for me!!!!! WINS server does automatically what you did in LMHOST file.

Wednesday, January 15, 2014 1:19 PM Reply | Quote 2 Sign in to vote For those still looking for a solution this worked for me: Start -> Settings -> Control Panel It Works! Feras Mash Computer Troubleshooters CTCarmel.com Proposed as answer by bluegrassnash Friday, March 28, 2014 5:20 PM Thursday, May 30, 2013 12:15 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote Thank It's important to scan your PC every now and again to ensure that these files are in place and everything is as it should be.

I thought it may be useful to add this solution to the many other solutions above, as this post seems to have the best range of potential solutions for this problem If that's the case, he will need a DNS server. 0 LVL 2 Overall: Level 2 Message Author Comment by:firebird-sc2004-12-17 Sorry guys. Is your net logon statement in the autoexec.bat? http://superuser.com/questions/716611/windows-7-enterprise-net-use-fails-with-system-error-50-has-occurred I'm getting logged on to the domain but when I try the net use statement I get Error 5: Access has been denied.

Could this be a bug in Windows 7? system.ini [network] filesharing=no printsharing=no ;autologon=yes autologon=no computername=asdfg lanroot=C:\NET username=testid ;modify workgroup= if used with any other domain workgroup=DOMAINNAME passwordcaching=no reconnect=no dospophotkey=N lmlogon=0 logondomain=DOMAINNAME preferredredir=full autostart=full maxconnections=8 [network drivers] ;modify netcard= if Why does a shorter string of lights not need a resistor? Now my PC is much faster and more importantly I have stopped seeing this error!

Make sure you are using the correct server for the command or task that you want to perform. I definitely have the files on another drive and have a Server 2003 domain I could try it on to confirm but it might take me a few days to get The problem just appeared. I pulled out all of the client specific information (real usernames, domain name, specific share names, etc...) and posted it.

You'll also learn how to use your custo… MS Excel Fonts-Typography MS Office PRTG Quick Overview (07:27) Video by: Kimberley Get a first impression of how PRTG looks and learn how Killed all VPN related tasks, and was able to get to shares on target using the ip address in File Explorer (e.g. \\xxx.xxx.xxx.xxx) Hope this helps someone else! I modified some GPOs to push out new printers to everyone. Regards, D Wednesday, April 23, 2014 4:01 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote  Got the same problem with a Win 2008 R2 Server hosted on Windows Azure.

Maybe there's a way to get DOS to authenticate to a Linux system running Samba? –Bart Silverstrim Oct 14 '09 at 13:21 This might help too petri.co.il/forums/showthread.php?t=24336 –Bart Silverstrim My Windows Server 2012 Standard in a VMware Workstation 9.0.3 VM had full Internet access, but it could not browse external network shares by name or by IP address, either via Tuesday, May 20, 2014 12:56 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote You are correct, I recommend everyone to always check this first. But, I assume, SSHFS is borked now. –Codex24 Feb 24 at 16:13 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google

Anyway, I have installed it back, rebooted, and voila, everything started working again! I used system restore to go back before the newly installed programs. This computer is NOT inside an AD domain, just the default workground named WORKGROUP.

Get 1:1 Help Now Advertise Here Enjoyed your answer?

Tried everything on this thread, and nothing helped me. I can also manually map the drives from the command prompt using the net use command. Now when you connect windows will try the credentials you are logged in with first ifthat fails you will be promptedto enternew credentials. Additional information.

Thanks. Then it says this behaviour is by design. Feel free to modify the code to your liking. Now that I've got the scripts up and running I've sort of moved on to the next issue on a long list of computer issues.

With NT ( on the Laptop ) the net use command works fine. These users were having intermittent problems connecting to their network drives after I created the first logon script. This resovled my issue.