Home > Windows Live > Windows Live Mail 0x800ccc0e Socket Error 10060

Windows Live Mail 0x800ccc0e Socket Error 10060

Contents

Even if it isn't now, it will be in the very near future. 0 Kudos Posted by hmincer ‎03-29-2013 06:01 PM Contributor View All Member Since: ‎11-06-2010 Posts: 20 Message 18 The check mark disappears. If authentication is required by your provider, click the Settings button. Offerpal   Friday, April 13, 2007 12:31 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote Some email services providers use alternative ports to counter this problem. More about the author

Message we are receiving is:The conection to the server has failed. Are you receiving emails all right though? Incoming and outgoing email is now working through my cable modem.   Hope this helps. Then my Windows Live Mail refused to RECEIVE or send and gave me error messages OX800ccc90 and OX800ccc92.

Socket Error 10060 Error Number 0x800ccc0e Windows Mail

No problem; a system restore will fix this (and hopefully the OE issue as well).First off, please go to Start > All Programs > Accessories > System Tools > System Restore, Category:Computer Share this conversation Expert: B. I could receive but couldn't send.  Port 25 is the default. Changing to 587 fixed the problem.  ISP wasn't very helpful in finding this solution.  thanks   Friday, August 22, 2008 3:49 Expert: B.

A time-out occurred while communicating with the server. should NOT be checked" does that mean uncheck "Requires authentication".No, it doesn't mean that. in both cases port 25 and port 587 the "error" occures. Windows Live Mail Error Id 0x8de00005 EAFiedler, Jan 3, 2009 #2 larguy Thread Starter Joined: Sep 24, 2008 Messages: 12 Thanks for info from EAFielder.

Afraid it did notI have also had to re install AVG Expert: B. JonathanNet 0 142 09-07-2016, 01:03 AM Last Post: JonathanNet Config Mail server in sentora bahiend 1 364 08-13-2016, 07:15 PM Last Post: apinto Modify mail server config and now having Now, as a test, please go to Start > Control Panel > Add/Remove Programs, then remove AVG from your computer accordingly. Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations.

Ask B. Error Code 10060 I receive messages just fine but when I click on new message it takes up to 75 seconds before I can type into the mail form, from there on no problem. Windows Live Mail would not load: error message said it may not be installed correctly or there may be a shortage of memory: this machine has loads of memory (24 GB Thread Author Replies Views Last Post TLS Mail Setup with Letsencrypt?

Socket Error 10060 Connection Timed Out

Expert: B. https://community.shaw.ca/thread/6486 That is incorrect: receivingworks fine - the problem is with sending.Like • Show 0 Likes0 Actions kevinds @ null on May 31, 2013 12:36 PMMark CorrectCorrect AnswerSame thing, but with SSL Socket Error 10060 Error Number 0x800ccc0e Windows Mail XP, Vista, Windows 7, Mac OS XDetails of the problem you are having. 0 Kudos Posted by idalion ‎01-19-2014 06:16 PM Visitor Member Since: ‎01-19-2014 Posts: 1 Message 21 of 22 Windows Live Mail Error 0x800ccc0e Microsoft Customer Support Microsoft Community Forums Login|Contact Us Computer For Online Computer Support, Ask a Computer Technician Not a Computer Question?

Should I delete the older one [without the (1)]? 0 Kudos Posted by pumita ‎04-21-2013 08:24 PM Visitor Member Since: ‎07-28-2008 Posts: 1 Message 19 of 22 (5,919 Views) Re: Outgoing http://pubdimensions.com/windows-live/windows-live-mail-error-id-0x800ccc0e-socket-error-10060.php Join over 733,556 other people just like you! I use it print fine art 10/31/2016 10/31/2016 Quiksilver07070 X Ask a Tech Support Specialist Get a Professional Answer. 100% Satisfaction Guaranteed. 75 Tech Support Specialists are Online Now Type Your First off, please carry out a clean uninstall of Norton in your system by downloading the Norton Removal Tool, using the following link:http://tinyurl.com/y7qe88 (right-click on the link and select 'Save Target Windows Live Mail Error Id 0x800ccc0f

On the "Logon Info" screen, select as specified by your email provider, either "Use same settings as my incoming mail server"; or

"Log on using" and enter the specifiedAccount Name ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://0.0.0.1/ Connection to 0.0.0.1 failed. I am still waiting for Sympatico Internet services to get an installation complete using Windows Vista. click site larguy larguy, Jan 3, 2009 #10 larguy Thread Starter Joined: Sep 24, 2008 Messages: 12 Great news!!

Please start a New Thread if you're having a similar issue.View our Welcome Guide to learn how to use this site. Yes, my password is: Forgot your password? If required, verify authentication for the outgoing server is enabled.

Let us know iof that solves your problem.

largguy larguy, Jan 3, 2009 #11 EAFiedler Moderator Joined: Apr 25, 2000 Messages: 14,043 Thanks for posting back and letting us know your solution! Rath replied4 years ago. Login Register Sentora Support Forums › Sentora Public Support Forums v1.0.x › Email Support v1.0.x « Previous 1 ... 5 6 7 8 9 Next » › Windows Live Mail Setup Saturday, April 14, 2007 7:23 AM Reply | Quote 1 Sign in to vote thank you to everyone's suggestions.  I finally figured out what to do last night (thanks to trying

Did you restart your computer as well?Regards Ask Your Own Computer Question Customer: replied4 years ago. However, in fact they have not been sent or received. Incoming POP 3 server: mail.comcast.net incoming messages are received but outgoing I get the following error message:The connection to the server has failed.Subject 'test' Server: '587'Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC0EProtocol: navigate to this website Stay logged in Sign up now!

What anti-virus program are you using? EAFiedler, Jan 3, 2009 #12 Sponsor This thread has been Locked and is not open to further replies. Toggle navigation Home About Project overview The team Support Documentation FAQs Forum Bugs Premium Service Download Donate Forum Home Support Forum Portal Search Member List Calendar Help Hello There, Guest! Here is a link to more details.

When you uncheck SSL the port is probably reverting back to port 25. It seems they do in fact block the use of Port 25 so unless I am using the ISP provider's email account, you can not send out any email. Help!